Døre og vinduer

Gode vinduer og døre er essentielle for et dejligt indeklima,

 

og derfor skal de også laves korrekt. Vi tager os både af reparationer og istandsættelse samt helt nye vinduer og døre, som passer til huset. Hvis der er tale om reparationer, sørger vi for, at det laves rigtigt og i stil med resten af husets vinduer og døre.

Mangler du en god tømrer til

Istandsættelse og reparation af vinduer og døre?

Nye vinduer og døre i hjemmet?

Fugearbejde og fugereparationer ved vinduer og døre?

Vi kan klare det hele for dig, og vi er vant til at finde på de gode løsninger til dit hjem. Det betyder meget, at dine vinduer og døre passer til dine behov indenfor. Er det vigtigt for dig, at vinduerne har luftventiler, eller skal din dør være udført på en bestemt måde med specielle udskæringer? Vinduer og døre skaber et bestemt look til huset, men de skal også udføre en funktion. Derfor er der mange forskellige ting, du skal tænke over, og det hjælper vi gerne med.

Den rigtige rådgivning

Vi rådgiver altid efter, hvad vi helst selv ville have derhjemme – både i materialer og udførsel kommer vi med vejledning, og vi kommer også gerne forbi og ser på dine gamle vinduer og døre, der skal repareres. På den måde kan vi sammen med dig finde den bedste løsning.

Ring til os for et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP