Træterrasser

Hvem ønsker sig ikke en dejlig træterrasse?

Der er ikke noget dejligere end den danske sommer, og hvis der følger en lækker træterrasse med i købet, er det helt perfekt! En træterrasse forlænger både huset med ekstra kvadratmeter og sikrer, at I får det maksimale ud af forår, sommer og sensommer til hygge, afslapning og festligheder.

En træterrasse efter dine drømme

Når du skal have lavet en træterrasse, er det en rigtig god idé, at du tænker over, hvad dine ønsker og behov er. Herefter bistår vi gerne med rådgivning og vejledning, så vi sammen kan skabe det udeliv, du allerhelst vil have.

Vi har mange års erfaring med at lave træterrasser, som opfylder forskellige ønsker og behov. Det kan være, du gerne vil have blomsterbed i kanten ud til haven, en urtehave midt i terrassen eller et badebassin i den ene side? Det er helt op til dig.

Det er en rigtig god idé at tænke på materialet, når du skal have en træterrasse: Hvilken træsort kan du bedst lide? Hvad synes du, passer til dit hus? Har du brug for hjælp til at bestemme dig, kommer vi altid med forslag og gode råd med både udformning og materialer.

Uanset hvilken træterrasse du ønsker dig, kan vi lave den til dig. Sammen med dig snakker vi om dine ønsker og dit budget.

Kontakt os i dag for en god snak om dine terrasseplaner!

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP