Tilbygning

Udvidelse af din bolig?

Står du pludselig i en situation, hvor du skal bruge ekstra plads i hjemmet? Måske er der en familieforøgelse i vente? Eller måske ønsker du dig bare en udestue, så der er masser af plads til hygge tæt på naturen? Uanset hvad dine behov og ønsker er, kan vi hos Tømrer Bahn hjælpe dig helt i hus med opgaven.

Vi har lavet mange tilbygninger i tidens løb, og derfor ved vi også en hel del om lige præcis denne opgave. Vi tilbyder også gerne at tage os af hele projektet og ikke blot tømrerarbejdet – det er helt op til dig.

Materialer til din tilbygning

En tilbygning til dit hjem kan være af mange forskellige karakterer, og derfor er valget af materialer også forskellig fra opgave til opgave. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med rådgivning af materialer, hvis du ikke selv har favoritter.

Når du planlægger din tilbygning, anbefaler vi altid, at du ved, hvad du ønsker, og hvilke behov du har. Det kan være alt fra lysindfald, døre og vinduer, gulvvarme og isolering.

Vi elsker at være med i hele processen, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en snak om tilbygninger.

 

Ring til os i dag, så vi kan snakke om dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP