Totalentreprise

Vi leverer alt arbejdet

Står du med et stort projekt, som både kræver tømrerarbejde, murerarbejde, elektrikere, vvs’ere og malere, kan vi sagtens sørge for hele pakken. Selvom vi i Tømrer Bahn koncentrerer os om tømrerarbejdet, har vi mange dygtige og kompetente samarbejdspartnere, vi har lavet mange projekter sammen med gennem tiden. Dem vil vi altid gerne hive med ind over et projekt, hvis vi ikke selv kan løfte opgaven.

Totalentrepriser dækker bl.a.:

 • Tilbygninger
 • Køkkener
 • Badeværelser
 • Renovering af huse

Hvad tilbyder vi?

Totalentreprise kan dække over mange forskellige ting, og derfor er det også svært at være helt præcise på, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du skal have lavet et køkken, kræver det både tømrere til at lave alt træarbejdet, gips, gulve, lister osv. Desuden kræver det elektrikere til strømforsyning, vvs’er til vand og varme, malere til væggene og andet. Der er pludselig mange forskellige håndværkere, der skal ind over projektet, og det kan være en stor mundfuld at få det hele til at spille sammen. Derfor kan det være en stor hjælp at få ét firma til at stå for det hele. Så sikrer du, at projektet bliver fulgt til dørs, og alle ved, hvad de skal.

Overvejer du os til totalentreprise, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak!

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP