Om os

Tømrer Bahn i Skanderborg har eksisteret siden 2012 og er startet af Jannik Bahn. Som forretningen voksede, blev teamet større. I dag er vi et stærkt team på fire, som supplerer hinanden rigtig godt – derfor kan vi imødekomme de fleste ønsker og lave de fleste opgaver.

Dét, der kendetegner os, er, at vi siger vores mening. Det ligger i vores DNA, at vi aldrig ville lave et stykke arbejde, som vi ikke selv ville være tilfredse med. Derfor er vi heller ikke blege for at give vores mening til kende om både materialer og udførsel af en opgave. Vi ser det som god kunderådgivning, når vi enten fraråder en kunde at få et bestemt arbejde udført, eller hvis vi ikke ser kundens ønske som det rigtige.

Selvfølgelig lytter vi til vores kunder, og det er i sidste ende altid dig, der bestemmer, hvad du ønsker at få lavet. Det er vores opgave at udføre arbejdet professionelt og uden fejl og mangler. Desuden rydder vi altid op efter os selv.

Vi er ikke de billigste, men vi er de bedste!

Kontakt os nu for at få et tilbud på din opgave!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP