Tagarbejde

Trænger taget til en tur?

Skal du have nyt tag, eller skal du have renoveret dit gamle tag, så det holder en god række år endnu? Er der tale om et helt komplet, nyt tag til dit nye hus, eller skal et gammelt tag skiftes på et ældre hus? Er det enkelte tagplader eller sten, der er gået i stykker? Uanset opgaven og omfanget tager vi gerne opgaven på os. Vi kan klare det hele for dig – uanset hvilken type af tag du har.

Vi lægger og renoverer

 • Tegltag
 • Eternittag
 • Skifertag
 • Paptag
 • Tagrender
 • Gavl
 • Udhæng

 

Et tag, der holder

Vi sørger selvfølgelig altid for at lave et godt og solidt underlag, når vi lægger et helt nyt tag. Underlaget skal være i orden, så taget også bliver i orden. Derudover skal underlaget og tagkonstruktionen være lavet efter alle kunstens regler, så det holder i mange år.

Et tag er tit en dyr affære, så det kan ikke betale sig at bruge hverken dårlige og billige materialer eller alt for billig arbejdskraft. Det kræver stor erfaring, viden og ansvar at lægge et godt tag. I 7 år har vi haft en fast aftale med Cembrit, hvor vi har taget os af alle tagrenoveringer – så vi ved, hvad vi laver.

Kontakt os i dag for at få en snak om dit tag!

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP