Gulve

Trænger gulvet til en overhaling?

Et flot gulv kan gøre underværker for dit hjem – det er både smukt at se på og skaber en helhed for rummet. Er rummet i forvejen lidt slidt, kan du gøre meget ved hele rummet ved blot at lægge nyt gulv.

Hos Tømrer Bahn er vi eksperter i at lægge smukke gulve, og vi gør os i

 • Flydende gulve
 • Opstrøede (faste) gulve
 • Gulve med gulvvarme
 • Medbygløsning

Hvad er forskellen på flydende og opstrøede gulve?

 Et flydende gulv kan være i mange forskellige materialer, men gulve, der ikke sidder fast på underlaget, bliver alle kaldt flydende. Et flydende gulv bliver lagt oven på betondæk eller plader.

Et flydende gulv er typisk en lidt billigere løsning end et fast gulv, fordi plankerne ikke sættes fast til underlaget.

Et fast gulv er fastgjort til underlaget og et typisk lagt på strøer, der lægges under gulvet.

Om du vælger det ene eller det andet, afhænger tit af, hvilken type bolig du har, og hvordan konstruktionen er lavet i forvejen. Hvis du ikke ved det i forvejen, kan vi hjælpe dig med at undersøge det.

Gulve med gulvvarme

Ønsker du dig gulvvarme i dit hus, kan vi også sagtens klare det. Har du ikke selv tilbud fra vvs’er mm., tager vi gerne hele opgaven i hus for dig og sørger for de rigtige mænd på udførslen.

Medbygløsning?

Har du skruet hænderne ordentligt på, og kan du selv tage fat, laver vi gerne en aftale med dig, hvor du selv laver en del af arbejdet. Vi samarbejder gerne!

Ring eller skriv til os i dag for et uforpligtende tilbud på dit gulv!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvalitet er det vigtigste for os, og vi holder, hvad vi lover – og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk har vi over 50 anmeldelser på Trustpilot med en samlet score på 4,8. Det er der ikke mange tømrere, der kan prale af, så det gør vi!

 

 

  Trustpilot Anbefalinger

  Tømrer i Skanderborg

  Mangler du en dygtig tømrer til at lave din drømmeterrasse eller til at sætte dit nye køkken op, tager vi os gerne af det – vi holder til i Skanderborg, men dækker hele landet.

  Tømrer Bahn

  Vroldgade 7A
  8660 Skanderborg

  Vores anbefalinger

  bLIV RINGET OP